Izaberi

среда, 16. октобар 2013.

Biblioteka

Nemorate da kupite sve knjige koje želite da pročitate. Zato i postoji biblioteka. U biblioteci se može naći svaka knjiga koja vam treba. Verovatno će te moći da nađete sve knjige koje sam vam preporučila. Dakle, pravac u biblioteku!

Dositejevo pero





Dragi drugari, na ovogodišnjem 17. jubilarnom konkursu za Nagradu dečje kritike "Dositejevo Pero" od žirija mlađeg uzrasta pobedila je Jasminka Petrovć sa knjigom "Od čitanja se raste", a od žirija starijeg uzrasta Uroš Petrović sa knjigom "Zagonetne priče peta knjiga". Za one koji ne znaju sta je Dositejevo pero, to je konkurs u kom deca ocenjuju knjige ocenama od 1 do 5+. Koja knjiga ima najviše poena pobedi.U ovom slučaju, to su knjige "Od čitanja se raste", i "Zagonetne priče peta knjiga". Ja sam takođe bila u mlađem žiriju, i dala sam knjizi "Od čitanja se raste" 5+. Nadam se da će te je pročitati!


субота, 12. октобар 2013.

Sajam knjiga!

Dragi drugari, uskoro će sajam knjiga!  Održaće se od 20. do 27. oktobra 2013. na beogradskom sajmu od 10:00 do 21:00 časova. Štedite džeparac, pa idite na sajam i kupite neku knjigu! Ja ću sigurno ići, i kupiću  "Pustolovine Toma Sojera" i "Majmunoljupce". Ako do sada niste pročitali knjigu "Oksa Polok", preporučujem vam da je stavite na spisak za kupovinu na sajmu knjiga. Tamo će verovatno biti sve knjige koje sam vam preporučila na ovom blogu. U svakom slučaju, nadam se da ćete doći!
Doživljaji Toma Sojera
Majmunoljupci


Pogledajte još:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...